header

Förrätter

Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
120:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
230:-

Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor samt liten plocksallad
120:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
120:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
142:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
120:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
210:-

Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
230:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
242 :-

Biff Rydberg  råstekt potatis, stekt lök och Dijoncreme
230:-

Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
220:-

Dessert

Cocospannacotta med marinerad ananas
90:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
90:-

Chokladkräm med  jordgubbar, Browne, rostade nötter
95:-

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
95:-

Fyra sorters utvalda ostar med passande tillbehör, exempelvis päronkompott & tryffelhonung
95:-