Förrätter
Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
120:-
Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
230:-
Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor samt liten plocksallad
120:-
Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
120:-
Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
142:-
Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
120:-
Varmrätter
Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
210:-
Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
230:-
Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
242 :-
Biff Rydberg råstekt potatis, stekt lök och Dijoncreme
230:-
Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
220:-
Dessert
Cocospannacotta med marinerad ananas
90:-
Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
90:-
Chokladkräm med jordgubbar, Browne, rostade nötter
95:-
Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
95:-
Fyra sorters utvalda ostar med passande tillbehör, exempelvis päronkompott & tryffelhonung
95:-