Förrätter
Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
135:-
Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
230:-
Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor samt liten plocksallad
135:-
Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
135:-
Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
145:-
Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
135:-
Varmrätter
Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
210:-
Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
270:-
Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
280 :-
Biff Rydberg med råstekt potatis, stekt lök och Dijoncreme
270:-
Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
240:-
Dessert
Vaniljparfait med lime marinerade jordgubbar
90:-
Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
905-
Crème brulée med citron och hallon
90:-
Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
80:-
Chokladmousse serveras med hallonsorbet samt marinerade bär
105:-