header

Förrätter

Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
135:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
230:-

Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor  samt liten plocksallad
135:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
135:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
145:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
135:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
210:-

Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
270:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
280 :-

Biff Rydberg med råstekt potatis, stekt lök och Dijoncreme
270:-

Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
240:-

Dessert

Vaniljparfait med lime marinerade jordgubbar
90:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
905-

Crème brulée med citron och hallon
90:-

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
80:-

Chokladmousse serveras med hallonsorbet samt marinerade bär
105:-