Förrätter
Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
125:-
Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
230:-
Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor samt liten plocksallad
125:-
Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
125:-
Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
135:-
Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
125:-
Varmrätter
Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
200:-
Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
255:-
Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
265 :-
Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
240:-
Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
230:-
Dessert
Vaniljparfait med lime marinerade jordgubbar
85:-
Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
90:-
Crème brulée med citron och hallon
85:-
Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
75:-
Chokladmousse serveras med hallonsorbet samt marinerade bär
100:-