header

Förrätter

Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
115:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
230:-

Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor samt liten plocksallad
115:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
115:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
135:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
115:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
199:-

Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
220:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
230 :-

Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
210:-

Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
210:-

Dessert

Cocospannacotta med marinerad ananas
85:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
90:-

Chokladkräm med  jordgubbar, Browne, rostade nötter
90:-

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
85:-

Fyra sorters utvalda ostar med passande tillbehör, exempelvis päronkompott & tryffelhonung
90:-