header

Förrätter

Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
100:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
220:-

Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor  samt liten plocksallad
115:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
115:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
125:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
115:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
190:-

Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
245:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
255 :-

Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
230:-

Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
220:-

Dessert

Smultronparfaite med dulce de leche
samt rårörda bär
75:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
80:-

Kryddkokt päron med kardeummacrème
& rostad mandel
75:_

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
75:-

Chokladmousse serveras med hallonsorbet samt marinerade bär
90:-