header

Förrätter

Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
110:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
230:-

Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor  samt liten plocksallad
125:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
125:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
135:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
125:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
200:-

Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
255:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
265 :-

Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
240:-

Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
230:-

Dessert

Vaniljparfait med lime marinerade jordgubbar
85:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
90:-

Crème brulée med citron och hallon
85:-

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
75:-

Chokladmousse serveras med hallonsorbet samt marinerade bär
100:-