Förrätter
Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
100:-
Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
220:-
Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor samt liten plocksallad
115:-
Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
115:-
Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
125:-
Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
115:-
Varmrätter
Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
190:-
Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
245:-
Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
255 :-
Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
230:-
Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
220:-
Dessert
Smultronparfaite med dulce de leche
samt rårörda bär
75:-
Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
80:-
Kryddkokt päron med kardeummacrème
& rostad mandel
75:_
Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
75:-
Chokladmousse serveras med hallonsorbet samt marinerade bär
90:-