header

Förrätter

Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
90:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
160:-

Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor toppas med löjrom samt liten plocksallad
90:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
100:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
120:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
100:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
190:-

Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
200:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
225 :-

Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
200:-

Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
200:-

Dessert

Smultronparfaite med dulce de leche
samt rårörda bär
65:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
70:-

Kryddkokt päron med kardeummacrème
& rostad mandel
65:_

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
65:-

Chokladmousse serveras med hallonsorbet samt marinerade bär
80:-