Förrätter
Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
95:-
Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
220:-
Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor samt liten plocksallad
105:-
Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
105:-
Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
125:-
Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
105:-
Varmrätter
Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
190:-
Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
210:-
Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
210 :-
Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
200:-
Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
200:-
Dessert
Cocospannacotta med marinerad ananas
75:-
Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
80:-
Chokladkräm med jordgubbar, Browne, rostade nötter
80:-
Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
75:-
Fyra sorters utvalda ostar med passande tillbehör, exempelvis päronkompott & tryffelhonung
80:-