header

Förrätter

Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
80:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
155:-

Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor toppas med löjrom samt liten plocksallad
80:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
90:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
110:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
90:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
170:-

Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
190:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
190 :-

Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
180:-

Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
180:-

Dessert

Smultronparfaite med dulce de leche
samt rårörda bär
65:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
70:-

Kryddkokt päron med kardeummacrème
& rostad mandel
65:_

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
65:-

Fyra sorters utvalda ostar med passande tillbehör, exempelvis päronkompott & tryffelhonung
70:-