header

Förrätter

Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
85:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
200:-

Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor toppas med löjrom samt liten plocksallad
85:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
95:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
115:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
95:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
180:-

Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
200:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
200 :-

Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
190:-

Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
190:-

Dessert

Smultronparfaite med dulce de leche
samt rårörda bär
65:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
70:-

Kryddkokt päron med kardeummacrème
& rostad mandel
65:_

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
65:-

Fyra sorters utvalda ostar med passande tillbehör, exempelvis päronkompott & tryffelhonung
70:-