header

Förrätter

Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
95:-

Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
220:-

Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor samt liten plocksallad
105:-

Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
105:-

Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
125:-

Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
105:-

Varmrätter

Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
190:-

Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
210:-

Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
210 :-

Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
200:-

Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
200:-

Dessert

Cocospannacotta med marinerad ananas
75:-

Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
80:-

Chokladkräm med  jordgubbar, Browne, rostade nötter
80:-

Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
75:-

Fyra sorters utvalda ostar med passande tillbehör, exempelvis päronkompott & tryffelhonung
80:-