Förrätter
Tunnhyvlade & citronmarinerade betor med peccorinofärskost samt örtrostade valnötter toppas med parmaskinka
115:-
Vänerlöjrom med dill och västerbottenpaj samt syrad rödlök
230:-
Skaldjurscheesecake med räkor & kräftor samt liten plocksallad
115:-
Bresaola med tomat & sparrissallad samt timjansfoccacia
115:-
Hummersoppa med örtmarinerade skaldjur
135:-
Laxtartar med senapscrème samt sallad med vattenkrasse
115:-
Varmrätter
Gårdskyckling serveras med citron& timjanstekt kulpotatis samt glacerade primörer med ungsbakade körsbärstomater
199:-
Helstekt biffrad med madeira & tryffelsky samt knaperstekt fläsksida glacerade smålökar
220:-
Torskrygg med hummersås, potatis & västerbottenpuré, späda morötter
230 :-
Kalvytterfilé med smörstekt ostronskivling, rostad vitlökssky samt ugnsbakad potatis
210:-
Lättrimmad kummelrygg med musslor, räkor, bryntsmör, sparris, spenatfondant
210:-
Dessert
Cocospannacotta med marinerad ananas
85:-
Citrontarte med vaniljgrädde och färska bär
90:-
Chokladkräm med jordgubbar, Browne, rostade nötter
90:-
Chokladbrownie med limemarinerade jordgubbar samt bärcoulis
85:-
Fyra sorters utvalda ostar med passande tillbehör, exempelvis päronkompott & tryffelhonung
90:-